Два кабинета за ваксинация срещу COVID-19 осигуриха УМБАЛ-Бургас“ и МЦ Св.

...
Два кабинета за ваксинация срещу COVID-19 осигуриха УМБАЛ-Бургас“ и МЦ Св.
Коментари Харесай

Два ваксинационни кабинета започват работа в Бургас |

Два кабинета за имунизация срещу COVID-19 осигуриха „ УМБАЛ-Бургас “ и МЦ „ Св. Н. Чудотворец “. За улеснение на бургазлии те ще имунизират с авансово записан час по телефона.

Така ще се спести времето за очакване на опашка, няма да се образуват скупчвания, а и дозите ваксини ще се възнамеряват по-точно. Телефоните за записване са 0879545082 или 056 816454. Ваксинацията ще стартира от 26 февруари 2021 година, сега се провеждат екипите, които ще поемат промените и се чака доставката на имунизациите.

Ваксинацията ще се прави с ваксина, каквато е доставена от РЗИ-Бургас.

Двата кабинета обезпечават денонощен режим на имунизация на следния график:

В делнични дни от 8 до 15 ч. ще работи и обезпечава „ зелен кулоар “ кабинет, който се намира на гърба на „ УМБАЛ-Бургас “, до ТЕЛК 3 (входът се намира против Спортния комплекс, до паркинга на „ Спешна помощ “).

След 15 ч. до 8 ч. сутринта, както и в събота и неделя, ще работи кабинет № 13, който се намира в главната постройка на МЦ „ Св.Н.Чудотворец “ – вход през Централната регистратура на „ УМБАЛ-Бургас “.

Предварително записване на час по телефона е мощно целесъобразно. Кабинетите могат да бъдат посетени и без час, само че незаписалите се ще бъдат имунизирани, единствено в случай че има останали свободни дози и след изчакване на реда си. С преимущество са авансово записани жители с избран час.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР